Aira Networks

Avís
Legal
Adreça
Agricultura 138-140, 4º 5º 08019 Barcelona
ESPANYA

Wireless telecommunication
devices for short and long
range mesh networks
Wayra Networks

Tota la informació continguda i transmesa des de la present pàgina web, constituïxen una creació intel·lectual creada per Wayra Networks SL ® amb l'objecte de difondre i donar a conèixer la seva marca, serveis i notícies.

L'usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, terminantment prohibida la seva utilització amb fins comercials, la seva distribució, així com la seva modificació, alteració o descompilación.

L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis oferts des de la Web, tenint en compte que Wayra Networks SL ® no es fa responsable de possibles danys o perjudicis que aquest ús provoqui.

Wayra Networks SL ® es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en la seva pàgina Web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presta com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats.

Els link o hipervínculos que poguessin recollir-se al llarg de la present pàgina web, no impliquen cap tipus de relació entri Wayra Networks SL ® i el site al que dirigeix, si no més aviat una referència voluntària a continguts que poguessin ser de l'interès del visitant.

Mapa del Site  Política de Privacitat  Avis Legal i Condicions d'Us    Wayra Networks S.L. 2009 ® Tots els Drets Reservats