Aira Networks

Sistemas
AMI

Wireless telecommunication
devices for short and long
range mesh networks
Poblacions

Per a les instal·lacions que requereixin centenars de dispositius, tenim una solució basada en Zigbee. Una potent xarxa fixa sense fils capaç d’autogestionar-se i autoconfigurar-se.

Els AZM són dispositius de baix cost i alimentats per bateries, amb una autonomia de més de 10 anys. Els AZC poden actuar com repetidors o com coordinadors. A través de la seva connexió USB i mitjançant el software ASG vostè pot controlar i gestionar les dades de la xarxa d’una forma senzilla.


grafic 1


Ciutats

Per a les instal·lacions que requereixin milers de dispositius, tenim una solució que combina Zigbee i Wimax. Una potent xarxa fixa sense filsa capaç d’autogestionar-se i autoconfigurar-se.

La xarxa Zigbee s’utilitza per a la comunicació a l’interior dels edificis. I la xarxa Wimax s’utilitza a l’exterior per a la comunicació directa entre els edificis dels consumidors i la utility.

Amb la combinació d’ambdues tecnologies podem construir xarxes econòmiques, d’altes prestacions i que permeten cobrir grans distàncies amb pocs dispositius.


grafic 1

Mapa del Site  Política de Privacitat  Avis Legal i Condicions d'Us    Wayra Networks S.L. 2009 ® Tots els Drets Reservats